Mersin SEM Güreşçilerimiz Türkiye Güreş Federasyonu 2019 faaliyet programında yer alan ve Afyonkarahisar'da yapılan Minikler 2. Lig ve Yıldızlar Serbest Stilde 1. Lig müsabakalarında göz doldurdu.

Minikler 2. Lig müsabakalarında Mersin Sporcu Eğitim Merkezi Güreş takımımız yapılan bir birinden çekişmeli müsabakalar sonucunda 2. Ligde kalmaya devam ederken, Yıldızlar Serbest Stil 1. Lig müsabakalarında ise Güreş takımımız müsabakalara damga vurarak toplamda 10 sıklette bir sıklet eksik olmasına rağmen toplamda 2 sıklette birincilik elde ederek 1. Lige yükselme başarısı göstermiştir. 

Birbirinden zevkli mücadelelerin sonunda Mersin Sporcu Eğitim Merkezi Güreşçilerimiz 45 kg Hasan Efe Göke ve 60 kg Hamza Zopalı 1'inci, 48 kg Ali Ütük ve 65 kg Hüseyin Kaşten 7'nci olurken, toplamda almış oldukları 66 puanla takım halinde 6'ıncı olarak Yıldızlar Serbest Stil 1. Lige yükselme başarısı göstermişlerdir. 

Mersin Sporcu Eğitim Merkezi Güreş takımı  Sporcularımızı ve emeği geçen kurum antrenörlerimiz Erdal Bal ve Duran Kaşten'i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.