Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Mutlu Türkmen ve Uluslarası Bocce Volo Federasyonu Başkanı Frederic Ruis’ten İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz’a anlamlı ziyaret.

2-9 Kasım tarihleri arasında Türkiye’de ilk kez Mersin’in ev sahipliğinde yapılan Dünya Bocce Kadınlar ve Erkekler Şampiyonları münasebetiyle Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Mutlu Türkmen, Yönetim kurulu üyesi ve Bocce Asbaşkanı Faik Kapsız, Uluslarası Bocce Volo Federasyonu Başkanı Frederic Ruis ve Uluslararası Bocce  Volo Federasyonu Genel Sekreteri Pascal Hernandez Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz, “2-9 Kasım tarihleri arasında ev sahipliğini yaptığımız ‘Dünya Kadınlar ve Erkekler Bocce Şampiyonları’ Toroslar Bocce Tesisimizde tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Dünya Kadınlar Bocce Kupası’nda Hırvatistan’ı yenerek Dünya Şampiyonu olma başarısı gösteren Kadınlar Bocce Milli takımımız bizleri gururlandırdı. Aynı başarıyı bugün hazırlık antrenmanları ile başlayan ‘Dünya Erkekler Bocce Şampiyonası’nda’ mücadele edecek olan Bocce Erkekler Milli takımımızdan da bekliyoruz. Bu bağlamda ziyaretimize gelerek bizleri onurlandıran Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Mutlu Türkmen ve Uluslarası Bocce Volo Federasyonu Başkanı Frederic Ruis’e teşekkür ediyor yarın başlayacak olan Dünya Bocce Şampiyonasına Mersinlileri milli takımımızı desteklemeye Toroslar Becce tesisimize bekliyoruz.” dedi.