İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz, Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Taekwondo Türkiye Şampiyonasında derece alan Mersinli sporcuları kabul etti.

Yapılan kabulde Türkiye Taekwondo Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ercan Aldemir, Taekwondo antrenörleri Özlenir Boyanmş, Fatih Serçe, İbrahim Savaş Açıkgöz, Ahmet Gündüz, Mustafa Demir, Yasin Damla, Fuatcan Aldemir, Ejder Tunc ve başarılı sporcular hazır bulundu.

Nisan ayında Düzce'de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Taekwondo Türkiye birinciliğinde Mersin İl Karma takımlarımız erkeklerde Türkiye birinciliği elde ederken, bayanlar ise Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarı göstermişlerdir.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz, " Düzce'de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye birinciliğinde Türkiye birinciliği elde eden erkek, Türkiye ikincisi olan bayan il karma takımlarımızı ve onları yetiştiren siz kıymetli antrenörlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim." dedi.