Türkiye Yüzme Federasyonu 2017 Faaliyet Programında yer alan Senkronize Milli Takım Kampı Mersin'de.

 13-17 Haziran 2017 tarihleri arasında Mersin Olimpik Yüzme Havuzumuzda kampa giren Senkronize Milli Takımı Milli Takım baş antrenörü Nataliya Maschuck ve Comen (13-15 yaş) Milli Takım antrenörü İrina Geberrenikova idaresinde 17 sporcu 3 yaş kategorisinde hazırlıklarına devam ediyor.

 Senkronize Milli Takımları Senior (18 yaş ve üzeri) junior (15-18 yaş) ve Comen (13-15 yaş) gruplarında Mersin'deki kampta Macaristan'ın Budapeşte kentinde yapılacak olan Dünya şampiyonası (senior), Sırbistan'ın Belgrad Kentinde yapılacak olan Avrupa gençler şampiyonası (junior) ve Portekiz'de yapılacak olan Comen Cup (13-15 yaş) grubu yarışları için hazırlıklarını sürdürüyor.

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’ın spor danışmanı Tuğçe Özer, İl Müdürümüz Şaban Güneş ile birlikte Olimpik Yüzme Havuzunda kamp yapan Senkronize Milli takım sporcularını ziyaret ederek ülkemizi temsil edecekleri şampiyonalarda başarı dileklerinde bulundular. Mersin Olimpik Yüzme Havuzumuzda kampa giren Senkronize Milli Takım kampı 17 Haziran Cumartesi günü sona erecek.

15-18 Yaş Senkronize Milli Takımı 21-25 Ağustos tarihlerinde Sırbistan’ın Belgrat kentinde yapılacak olan 15-18 yaş Avrupa Senkronize Yüzme Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecekler.