Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mut Spor Salonunda antrenman yapan sporcularla bir araya geldi.

Bir dizi temaslar için Mut ilçesine giden İl Müdürü Ökkeş Demir, Beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde voleybol antrenmanı yapan Mut Osman Nuri Yalman Anadolu Lisesi öğrencilerinin Mut Spor Salonundaki antrenmanlarını ziyaret ederek, öğrencilerle birlikte Voleybol oynadı. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Demir, ilçe müdürlüğüne bağlı spor salonu ve güreş salonunda incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Demir, Mut İlçe Müdürü Muhammet Senemli’den bilgi aldı.

Mut Osman Nuri Yalman Anadolu Lisesi öğrencileriyle sohbet eden ve Beden eğitimi öğretmenine okul adına kulüp kurmaları konusunda yönlendiren Demir, “Siz kulübü kurun bizlerde sizler için sunulan bu imkânları en iyi şekilde hizmet vermek için kullanacağız. Sizlere hazırlıklarınızda kolaylık katılacağınız turnuvalarda başarılar diliyoruz. Bizlere ihtiyacınız olduğu an kapımız sizlere her zaman açık” dedi.

Osman Nuri Yalman Anadolu Lisesi öğrencileri ise İl Müdürü Ökkeş Demir’in ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek desteklerinden dolayı Demir’e teşekkür ettiler.