Sakarya’da yapılan “Erkan Durak Üst Minik Erkek ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda”  Mersinli sporcularımız 2 Altın, 2 Gümüş ve 1 Bronz olmak üzere 5 madalya kazandı.

Türkiye Boks Federasyonu 2021 yılı faaliyet programında yer alan ve 11-17 Temmuz tarihleri arasında Sakarya ili Adapazarı ilçesi Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen “Erkan Durak Üst Minik Erkek ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda” Mersinli sporcularımız kadınlarda Emel Okay 46 kg birinci, Busenur Yazan 51 kg ikinci ve Elanur Kayan 51 kg üçüncü olurken, erkeklerde ise Hüseyin Babat 60 kg birinci ve Baran Cem Baki 54 kg ikinci olarak büyük bir başarıya imza attılar. Ayrıca Mersin madalya sıralamasında 71 ili geride bırakarak şampiyonayı 2. sırada tamamladı.

Türkiye şampiyonasında aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı 10-20 Ağustos’ta Bosna Hersek’de yapılacak olan Avrupa şampiyonası için seçme kampına gitmeye hak kazanan sporcularımızı ve antrenörlerimiz Hıdır Kurtulmaz, Mustafa Oral, Naci Oral ve Bülent Öpöz’ü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.