Mersin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik Grup Müsabakalarının Teknik Toplantısı yapıldı.

29 -31 Ocak 2016 tarihleri arasında ilimizde yapılacak olan Anadolu Yıldızları Ligi Cimnastik Grup Müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Cimnastik Salonunda gerçekleştirildi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik Grup Eleme Müsabakalarının Teknik Toplantısına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Şefi Emine Toros, Türkiye Cimnastik Federasyonu Munise Tuna Artistik Cimnastik Bayanlar Teknik Kurul Başkanı Mersin İl Temsilcisi Ayla Çiftçi, İsmail Ükünç Müsabaka Yönetmeni, Mehmet Akay Müsabaka Yönetmen Yardımcısı, Cimnastik Tesis Amiri Emel Eray Spor Servisi Memuru Meral Özcan, Müsabakaları yönetecek Hakemler ve Antrenörlerin katılımı ile gerçekleştirildi. 

Mersin’in ev sahipliğinde yapılacak olan müsabakalara Adana, Adıyaman, Afyon, Aksaray, Ankara, Antalya, Bingöl, Çankırı, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Mersin, Nevşehir, Sivas, Urfa ve Van olmak üzere 21 il Karma Takımının Mücadele edeceği ANALİG Cimnastik Grup Müsabakalarında mücadele edecekler.