Trampolin branşında derece alan milli sporculardan Baran Topçu, Emre Yağmur, İsmail Eren, sporcuların antrenörü Kenan Akdemir, Türkiye Cimanstik Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ayla Çiftçi ile Cimnastik Spor Salonu Tesis Amiri Emel Eray İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı’yı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette ülkemize ve ilimize büyük başarılar getiren sporcularımızı kutlayan İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı, “ Kazanmış olduğunuz başarılar ile bizleri gururlandırdınız. Bu başarılar milli takım sporcuları olarak ilerleyen yıllarda Olimpiyatlar yolunda sizlere güven verirken bizleri de umutlandırmaktadır. Sizlerin bu başarıları almanızda emeği geçen herkese ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

İl Müdürlüğünden memnuniyetlerini dile getiren antrenör Kenan Akdemir ve milli sporcular, İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı’ya ilerleyen zamanlarda yapılacak turnuvalarda başarı sözü vererek Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine daha çok çalışarak katılmak istediklerini dile getirdiler.

Ziyaret sonunda İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı, sporcuların antrenörü Kenan Akdemir, Türkiye Cimanstik Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ayla Çiftçi ve Cimnastik Spor Salonu Tesis Amiri Emel Eray ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

TRAMPOLİN MİLLİ SPORCULARININ 2015 YILI İÇİNDE Kİ BAŞARI TABLOSU

TÜRKİYE YAŞ GRUPLARI FEDERASYON KUPASI 23-25/ 01/ 2015 (İZMİR)


13-14 YAŞ GRUBU 
Emre Yağmur 4.lük

10-12 YAŞ GRUBU
İsmail Eren Toroğlu 2. lik

KULÜPLER ARASI TRAMPOLİN TÜRKİYR ŞAMPİYONASI ( 17-19/ 04/ 2015 BOLU)

KULÜP OLARAK TÜRKİYE  1. Sİ

ALET FİNALLERİ
İsmail Eren Toroğlu 2. Lik 
Baran topçu 3. Lük
Emre yağmur 5. Lik

TRAMPOLİN CİMNASTİK YAŞ GRUPLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 28-30/ 08/ 2015 MERSİN

10-12 YAŞ GRUBU
İsmail Eren Toroğlu 1. Lik
Baran topçu 5. Lik

13-14 YAŞ GRUBU
Emre yağmur 2. Lik

ÇEK CUMHURİYETİ 43. SÜ DÜZENLENEN ULUSLAR ARASI TRAMPOLİN DOSTLUK TURNUVASI

11-12 YAŞ GRUBUNDA
İsmail Eren Toroğlu 3. Lük
Baran topçu 11. Lik