Mersin İdmanyurdu Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.
 
Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe karşısında oynadığı ilk mücadeleyi kendi evinde 1-2 kaybetmişti. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşması bu akşam bu akşam saat 19.45'te Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda başlayacak olan mücadeleyi Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşması Çaykur Rizespor maçının ardından Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. 

Mersin İdmanyurdu İstanbul’a Pazartesi Akhisar Belediyesporla oynayacağı lig maçını düşünerek Servet Çetin, Welliton, Serkan Balcı, Serkan Yanık ve Vederson’u kafileye dahil etmezken, Fenerbahçe’de ise kupa maçı öncesi sakatlığı bulunan Volkan Demirel, Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Mehmet Topuz, Raul Meireles oynamayacak. Kulüpten alacağıyla ilgili sorunun giderilmesinden sonra Diego Ribas maç öncesi yapılan son antrenmana katıldı.

Mersin İdmanyurdu Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 27. hafta maçını kendi evinde Akhisar Belediye Gençlik ve Sporla 20 Nisan 2015 Pazartesi günü saat: 20:00’da Mersin stadyumunda karşı karşıya gelecek. Öte yandan Türkiye Kupasında Finale kalan ve kupayı alan takıma 2.525.000 Dolar para ödülü verilecek.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Mert, Serdar, Bekir, Kadlec, Hasan Ali, Mehmet Topal, Selçuk, Uygar Mert, Kuyt, Emenike, Webo

MERSİN İDMANYURDU: Nihat, Güven, Mitrovic, Efe Halil, Nurullah, Khalili, Sadiku, Oktay, Tita, Pedriel, Marco Futacs