Kurum antrenörümüz ve uluslararası Hentbol Hakemi Mehtap Şimşek, Pınar Ünlü Hatipoğlu ile birlikte 14 Mayıs 2022 tarihinde Danimarka’nın Viborg kentinde yapılacak EHF Şampiyonlar Ligi'nde görev alacak.

Türkiye'nin ilk Kadın Uluslararası Hakem çifti Mehtap Şimşek ve Pınar Ünlü Hatipoğlu EHF Kadınlar Avrupa Ligi Final Four’unda karşı karşıya gelecek olan Danimarka’nın Herning-Ikast Handbold ile Almanya’nın SG BBM Bietigheim takımları arasında oynanacak olan yarı final maçını yönetecek. 

Bu önemli karşılaşma, daha önce görev aldıkları Ordulararası Dünya Şampiyonası da dahil dört kez dünya şampiyonalarını yöneten hakem ikilisi kariyerlerinde ulaştıkları en üst nokta olacak.

EHF Avrupa Final Four’unda Avrpa'nın en önemli takımlarının maçını yönetecek kurum Hentbol antrenörü Mehtap Şimşek'e başarılar dileyen İl Müdürümüz Ökkeş Demir, "Kurum personelimiz ve Uluslararası Hentbol Hakemi Mehtap Şimşek, EHF Avrupa Final Four’unda görev alarak bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır. Ben Mehtap'ın bu azmi ve gayretiyle daha uzun yıllar uluslararası müsabakalarda görev alarak daha iyi yerlere geleceğine inanıyor başarılarının devamını diliyorum." dedi.