Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından Mersin ile Adana’da düzenlenen TFF 12 Yaş ve 16 Yaş Haftasonu Tenis turnuvalarında Mersinli sporcularımız büyük başarı elde etti.

TTF 2021 faaliyet programında yer alan ve 10-13 Haziran tarihleri arasında Mersin Tenis, Yelken ve Yüzme Kulübünde Türkiye geneli 67 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen “TTF 12 Yaş Haftasonu Tenis Turnuvasında” mücadele eden Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcularımız Toprak Konya birinci, Ezgi Yaraş birinci ve Beray Cansu Çetin ikinci olma başarısı göstermiştir.

TTF tarafından 12-13 Haziran tarihlerinde Adana Tenis, dağcılık ve Susporları kulübünde düzenlenen “TTF 16 Yaş Haftasonu Tenis Turnuvasında” ise Mersin TOHM sporcularımız Alp Kemal Aksoy birinci, Aslı Burçak Tezcan dördüncü olurken, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü performans sporcularından Doğa Çakır birinci ve Rüzgar Efe Yıldırım beşinci olmuştur.

TTF tarafından Mersin ve Adana’da yapılan turnuvalarda büyük bir başarı elde eden Mersinli sporcularımızı, onların bu seviyelere gelmelerinde büyük pay sahibi olan kurum Antrenörlerimiz Cengiz Tan, Mehmet Canca ve Fadime Alan’ı  tebrik eder başarılarının devamını dileriz.