Mersinli dansçılar İmran Canan Baydar ve Kahraman Cem Yılmaz”Sportif Salsa Dansları Kulüplerarası 1. Etap Yarışması ve Sportif Salsa Dansları Türkiye Şampiyonası” yarışmalarında aldıkları derecelerle milli takımlara seçildi. 

Türkiye Dans Sporları Federasyonu 2021 Yılı faaliyet programında yer alan ve 04-05 Haziran tarihleri arası Türkiye geneli yaklaşık 600 sporcunun katılımıyla Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen “Sportif Salsa Dansları Kulüplerarası 1. Etap Yarışması ve Sportif Salsa Dansları Türkiye Şampiyonası” yarışmalarında ilimizi temsil eden sporculardan İmran Canan Baydar, Sportif Salsa Dansları Kulüplerarası 1. Etap Yarışması büyük kadınlar Türkiye 1’inciliği, Sportif Salsa Dansları Türkiye Şampiyonası büyük kadınlarda Türkiye 6’ncılığı elde ederken, Kahraman Cem Yılmaz ise Sportif Salsa Dansları Kulüplerarası 1. Etap Yarışması ve Sportif Salsa Dansları Türkiye Şampiyonası büyük erkekler solo yarşmalarında Türkiye 3’üçüncülükleri elde etme başarısı gösterdi.

Muğla’da gerçekleştirilen “Sportif Salsa Dansları Kulüplerarası 1. Etap Yarışması ve Sportif Salsa Dansları Türkiye Şampiyonası” yarışmalarında aldıkları başarılı sonuçlarla milli takıma seçilen Mersinli sporcular İmran Canan Baydar, Kahraman Cem Yılmaz ile sporcuların başarılarında en büyük pay sahibi antrenörleri Hüseyin Deniz Randa ve Sedef Uysal Randa’yı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.