Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan, Mersinli Üniversite öğrencisi Besime Canakay’ın Satranç takımı isteğini yerine getirdi.

Mersin’in merkez Toroslar ilçesine bağlı Musalı Mahallesi’nde oturan Üniversite öğrencisi Besime Canakay, Uzaktan eğitim sürecinde doğum gününü unutmayarak kutlayan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na sosyal medya üzerinden teşekkür etti. 

Sosyal medya hesabından Gençlik ve Spor Bakanına ulaşan Karadeniz Teknik Üniversite Genetik Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Besime Canakay, kendi sosyal medya hesabı üzerinden Bakan Kasapoğlu’na doğum gününü unutmayıp kutladığı için mesaj atarak, kendisi için satranç takımı istedi. Üniversite öğrencisi Besime’nin bu isteğine kayıtsız kalmayan Bakan Kasapoğlu, Besime’ye satranç takımını gönderdi.

Bakan Kasapoğlu’ndan talep ettiği satranç takımı ve Besime Canakay yazılı İçel İdman Yurdu formasını Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir teslim etti.

Aldığı hediyelerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Canakay, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’dan şahsıma gönderilen doğum günü kutlama tebriğini aldığım gün çok mutlu oldum ve kendilerine teşekkür etmek amacıyla sosyal medya hesabımdan mesaj attım. Mesajımda bir de satranç takımı istemiştim. Sağolsun sayın bakanımız isteğime duyarsız kalmayıp bana satranç takımını yolladı. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise beni bizzat arayarak satranç takımımın geldiğini ve başka bir isteğim olup olmadığını sorunca bende kendilerinden Mersinimizi 3. Ligde temsil eden ve renklerine gönül verdiğim İçel İdman Yurdu Forması istediğimi söyledim. Sağolsunlar sevgili Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve kıymetli Gençlik ve Spor il müdürü Ökkeş Demir beni fazlasıyla mutlu ettiler. Bu süreçte yanımda olan ve beni mutlu eden  herkese çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.