Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri ile ASKF hizmet binasında bir araya gelen Ökkeş Demir, özellikle merkez ilçeler olmak üzere il genelinde Amatör spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntılar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Amatör spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntıları el birliğiyle giderileceğine inandığını belirten Demir, ASKF Başkanı Mithat Ertaş ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Mersin ASKF başkanı Mithat Ertaş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun çalışmaları ve Amatör kulüplerin yaşadığı sıkıntıları göreve yeni başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve kentin dinamikleri ile birlikte aşacaklarına inandığını söyleyerek Demir’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret bugün doğum günü olan Mersin ASKF başkanı Mithat Ertaş’a, yönetim kurulu üyelerinin yaptığı sürpriz doğum günü kutlamasının ardından sona erdi.