Türkiye Su topu Federasyonu Genel koordinatörü Seyfettin Şahan’dan teşekkür ziyareti.

14-17 Ağustos 2014 tarihleri arasında Mersin’in ev sahipliğinde Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen Minikler Su topu Türkiye Şampiyonasına Türkiye genelinden 27 takımın katıldığı müsabakalar sonunda Türkiye Su topu Federasyonu Genel koordinatörü Seyfettin Şahan,  Türkiye Su topu Federasyon Genel Sekreter yardımcısı Mehmet Koldaş ve yüzme Antrenörü Mustafa Mert‘ten, İl Müdürü Vekilimiz Ahmet Tarakçı ve Tesisler Şube Müdürümüz Göksel Tuna’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyarette 4 gün boyunca süren şampiyonanın sorunsuz geçtiğini belirten Türkiye Su topu Federasyonu Genel koordinatörü Seyfettin Şahan sözlerine şöyle devam etti, “Mersin’de düzenlenen Minikler Su topu Türkiye Şampiyonası federasyonumuz açısından çok iyi geçti. Şampiyona boyunca bizlere her konuda destek olan başta Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Vekili Ahmet Tarakçı’ya, Tesisler Şube Müdürü Göksel Tuna’ya, Olimpik yüzme havuzu tesis Amiri Ersin Muştu’ya ve çalışan tüm personele emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Vekili Ahmet Tarakçı, “17. Akdeniz Oyunlarının ardından bir spor kenti kimliğini kazanan Mersin’de bir çok ulusal ve uluslararası şampiyonaya ev sahipliği yaptık Minikler Su topu Türkiye Şampiyonası da onlardan birisi. Şampiyonanın sorunsuz geçmesi sizleri ettiği kadar bizleri de fazlasıyla memnun etti. Amacımız Mersinimizde düzenlenen tüm müsabakaların Federasyonlar, kulüpler ve sporcular için iyi geçmesi adına bir ortam ayarlamak. Bende sizlerin adına bu şampiyonada emeği geçen tüm personellerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Türkiye Su topu Federasyonu Genel koordinatörü Seyfettin Şahan ve Türkiye Su topu Federasyon Genel Sekreter yardımcısı Mehmet Koldaş tarafından Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürü Vekili Ahmet Tarakçı ve Tesisler Şube Müdürü Göksel Tuna’ya Türkiye Su topu Federasyonuna ait küçük hediyeler verdi.