Kick boks gençler büyükler il birinciliği tamamlandı.


20 Temmuz 2014 tarihinde 7. Bölge Spor Salonunda düzenlenen Kick boks gençler büyükler il birinciliği 60 sporcunun katılımı ile tamamlandı. Point fighting, Light contakt, Kick Light branşlarında yapılan seçmeler oldukça çekişmeli mücadelelere sahne oldu. 

Müsabakaların ardından 60 sporcudan 35 tanesi dereceye girerek 14-22 Ağustosta  Ordu'da yapılacak olan Türkiye Kick Boks büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türkiye Kick Boks Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Mehmet Gümüştaş, "Yapılan il seçmeleri oldukça çekişmeli geçti. Sporcular Türkiye Kick Boks şampiyonasına katılabilmek için fazlasıyla mücadele ettiler. Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren 35 sporcumuz ilimizi Ordu'da düzenlenecek olan Türkiye Kick Boks şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır. Türkiye şampiyonasında Mersin olarak turnuvaya ses getireceğimize inanıyorum. Temennim Türkiye Şampiyonasından çok iyi derecelerle dönmek. Ben şimdiden dereceye giren sporculara Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum. İl seçmelerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " dedi.