Niğde'de yapılan Analig Voleybol çeyrek final karşılaşmalarında Analig Voleybol Erkek ve Bayan İl karma takımlarımız birinci olarak Yarı Finale yükseldi.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının 2020 yılı faaliyet programında yer alan ve 10-12 Ocak tarihleri arasında Niğde’de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Voleybol çeyrek final karşılaşmalarında Mersin İl karma bayan ve erkek takımlarımız çeyrek final maçlarında 1’inci olarak yarı finale yükselme başarısı gösterdi.

Analig Voleybol çeyrek final karşılaşmalarında Mersin İl karma bayan ve erkek takımlarımız rakiplerini yenip 1’inci olarak Kırşehir'de yapılacak Analig Voleybol yarı finallerinde ilimizi temsil etmeye hak kazanmışlardır.

ANALİG Voleybol çeyrek finallerinde yarı finale yükselen Mersin Bayan veerkek il karma takım sporcularımızı ve Onların bu seviyeye gelmelerinde en büyük pay sahibi Kurum Antrenörlerimiz Devrim Aydoğan, Nesimi Sarı ve Taner İnal'ı tebrik ediyor Kırşehir'de yapılacak Analig Voleybol yarı final müsabakalarında başarılar diliyoruz.