19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. yılı kutlamaları kapsamında Gülnar İlçe Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen spor haftası etkinliklerinde Gülnar’lı kızlar spor salonlarını doldurdu.

Gençlik haftası spor etkinlikleri Gülnar da devam ederken Gülnarlı lise öğrencisi kızlar Basketbol, Voleybol, Masa tenisi, Cimnastik, Atletizm ve Satranç branşlarında yarışarak doyasıya eğlendiler. 

Gençlik haftası kapsamında yapılan etkinlikleri organize eden Gülnar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü  Ahmet Elmas etkinlikleri yerinde takip etti. Elmas yaptığı açıklamada “İlçemiz Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü kazanılan yeni spor tesisleri ve yeni atanan antrenör ve sportif eğitim uzmanı personelleri ile kurumsallaşarak Gülnar halkına hizmet noktasında üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. Bugün Gülnar spor salonunda liseli genç kızlarımız salonumuzu doldurarak sporun fiziksel, zihinsel, sosyal ve kültürel katkılarından faydalanıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. yılı  bizim için büyük anlam ifade etmekte bu anlamda bizlerde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü adına üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. yılını şimdiden kutlayarak gençliğe ve ülkemize katkı sağlamasını temenni ediyorum” dedi.