Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Satranç Grup Birinciliği" Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz'ın yaptığı açılış hamlesi ile başladı.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor faaliyetleri dairesi başkanlığı 2019 faaliyet programında yer alan ve 09-12 Mayıs tarihleri arasında 15 il, 34 takımdan 200 sporcunun katılımı ile ilimizde yapılan "Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Satranç Grup Birinciliği" Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz'ın yaptığı açılış hamlesi ile Mersin Tenis Kompleksi’nde başladı.

MERSİN SATRANÇ MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI

Okul Sporları Satranç Yıldız ve Gençler Türkiye Grup Birinciliği müsabakalarına ev sahipliği yapan Tenis kompleksinde hizmete geçen Mersin Satranç Merkezinin Açılış kurdelesini; Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ve 12 yaş altı Avrupa Satranç Şampiyonu milli sporcumuz Sıla Çağlar birlikte kesti.

Açılış sonrası müsabakalara geçildi. 15 ilden 34 takım ve yaklaşık 200 sporcunun katıldığı müsabakalar 12 Mayıs’ta sona erecek.