Okul Sporları Yıldızlar Futsal İl Birinciliği müsabakaları yapılan final maçlarının ardından tamamlandı.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları Futsal Yıldızlar İl Birinciliği müsabakaları kapsamında Mersin Toroslar 500 Kişilik Spor Salonu'nda oynanan Final maçlarında Bayanlarda Tarsus Ayşe Mirici Ortaokulu birinci, İleri Ortaokulu ikinci, Gazi Paşa Ortaokulu üçüncü ve Ulubatlı Hasan Ortaokulu dördüncü oldu. Erkeklerde ise Viranşehir 75. Yıl Ortaokulu birinci, Çankaya Ortaokulu ikinci, Çukurova Ortaokulu üçüncü ve Tarsus Ortaokulu dördüncülüğü elde etti.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara ödülleri Toroslar 500 Kişilik Spor Salonu Tesis Amiri Emel Eray ve Okul İdarecileri tarafından verildi.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları 2018-2019 Sezonu Yıldızlar Futsal İl Birinciliği sonunda bayanlarda şampiyon olan Tarsus Ayşe Mirici Ortaokulu ve ikinci olan İleri Ortaokulu ile erkeklerde şampiyon olan Viranşehir 75. Yıl Ortaokulu ve ikinciliği elde eden Çankaya Ortaokulu Türkiye grup elemelerinde ilimizi temsil etmeye hak kazanmışlardır.