Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen " Masterler ve Halk Türkiye Badminton Şampiyonası'nda" Mersinli Sporculardan büyük başarı.

Türkiye Badminton Federasyonu’nun 2019 faaliyet programında yer alan Masterler ve Halk Türkiye Badminton Şampiyonası’nda Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Master Sporcularımız 2 Altın, 1 Gümüş ve 5 Bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attılar.

31 Ocak – 03 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde Bahri Tanrıkulu spor salonunda Türkiye Badminton Federasyonu’nun rahmetli Başkanı Prof. Dr. A. Faik İmamoğlu ve rahmetli Badminton Hakemi Gürsel Coşkun Anısına düzenlenen Masterler ve Halk Türkiye Badminton Şampiyonası sonunda, Mersinli Sporcularımızdan Yüksel Başaran 40+ tek erkeklerde 1'inci çift erkeklerde 2'nci, Yasemin Kavurmacı 35+ tek bayanlarda 1'inci karışık çiftlerde 3'üncü, Diyaüddin Sağır 35+ tek erkeklerde ve karışık çiftlerde 3'üncü, Ali Demirci 55+ tek erkeklerde 2'nci karışık çiftlerde 3'üncü olurken Selmin Demirci 55+ tek bayanlarda ve karışık çiftlerde 3'üncü olma başarısı göstermişlerdir.

Türkiye Badminton Federasyonu Mersin İl temsilcisi Cengiz Gültekin ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerimiz eşliğinde bir yıldır çalışmalarını Mersin Tenis Kompleksinde sürdüren Mersinli Veteranlar çalışmalarının sonucunu aldıkları madalyalarla göstererek Tek gayemiz gençlere örnek olmak dediler.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak "Masterler ve Halk Badminton Türkiye Şampiyonası'nda" derece alan sporcularımızı ve onları çalıştıran Antrenörlerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.