Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz, Mersin'in ev sahipliğinde düzenlenen  Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları tebrik etti.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu faaliyet programında yer alan, 29 Ocak 02 Şubat 2019 tarihleri arasında Erdemli Atış Poligonumuzda Türkiye geneli 459 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren Mersinli sporcuları ve Antrenörlerini tebrik etti. 

29 Ocak 02 Şubat 2019 tarihleri arasında Mersin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası Havalı Tabanca ve Havalı Tüfek kategorilerinde başarı elde eden Mersinli Sporcularımız Enes Buğra Yayla, Ahmet Cırık, Hasan Özden, Melike Cırık, Şule Tekeli, Elif İnce, Hayrunisa Kılınç, Deniz Yılmaz, Eylül Perçin, Hüseyin Emre Büyükyonca, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ahmet Kılınç ve Erdemli Atış Poligonu Tesis Amiri aynı zamanda Milli sporcu Yusuf Dikeç'i kabul etti.

İl Müdürlüğü makamında yapılan kabulde İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz, Mersinli Sporcularımızı ve Antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.