Türkiye Okul Sporları Federasyonu 2018-2019 Sezonu “Okullar arası Yıldızlar Dart İl Birinciliği” sona erdi.

2-4 Ocak 2019 tarihleri arası Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan Okullar arası Yıldızlar Dart İl Birinciliği sonunda Kızlarda Mustafa Kemal Ortaokulu 1’inci, Çamlıyayla Darıpınarı Ortaokulu 2’nci, Tarsus Toros Ortaokulu 3’üncü ve 700. Yıl Ortaokulu 4’üncü olurken Erkeklerde ise Gözne Ortaokulu 1’inci, İstemihan Talay Ortaokulu 2’nci, Silifke Sömek Ortaokulu 3’üncü ve  Mustafa Kemal Ortaokulu olma başarısı göstermişlerdir.

Birbirinden çekişmeli müsabakaların sonunda dereceye giren Okul takımlarına ödüllerini Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Niyazi Kutlay, Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi  Müdürü Nasrettin Demir, Müdür Yardımcısı Sinan Arslan ve Dart Hakemlerinden Barış Şahin vermişlerdir.

Okullar arası Yıldızlar Dart İl Birinciliği sonunda kızlarda  1’inci olan Mustafa Kemal Ortaokulu, 2’nci olan Çamlıyayla Darıpınarı Ortaokulu ve Erkeklerde 1’inci olan Gözne Ortaokulu ilimizi Türkiye Okullar arası Yıldızlar Dart Grup Birinciliğinde temsil etmeye hak kazanmışlardır.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak dereceye giren Okul takımlarımızı tebrik eder Türkiye Okullar arası Yıldızlar Dart Grup Birinciliğinde okul takımlarımıza başarılar dileriz.