Okul Sporları 2018-2019 Sezonu Okullar arası Genç Erkekler (A) Basketbol karşılaşmaları bugün oynanan Final müsabakasında Tarsus Amerikan Koleji (TAC), Evrensel Kültür Okullarını 66-59 yenerek şampiyon oldu.

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018-2019 sezonu faaliyet programında yer alan okullar arası Genç Erkekler (A) Basketbol İl Birinciliği müsabakaları  Edip Buran Spor Salonunda Tarsus Amerikan Koleji ile Evrensel Kültür Okulları arasında oynanan final maçı ile tamamlandı.

Okullar arası Genç Erkekler (A) Basketbol final karşılaşmasında Evrensel Kültür Okullarını 66-59 yenerek şampiyon olan Tarsus Amerikan Koleji (TAC), ikinciliği Evrensel Kültür Okulları, üçüncülüğü ise Özel Çağ Kolejini 103-98 yenen Özel İçel Koleji elde etti.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren okul takımlarına kupa madalya ve başarı belgeleri, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan ve Spor Şube Müdürü Vedat Akyar tarafından verildi.

Okul Sporları 2018-2019 Sezonu Okullar arası Genç Erkekler (A) Basketbol karşılaşmaları sonunda şampiyon olan Tarsus Amerikan Koleji (TAC) ve Evrensel Kültür Okulları İlimizi Okul Sporları Türkiye şampiyonası Grup Elemelerinde ilimizi temsil edeceklerdir.