Gençlik Spor İl Müdürü Osman YILDIZBAKAN Başkanlığında Şube müdürleri, İlçe müdürleri  ve İl müdürlüğü personelinin katılımıyla “Personel Toplantısı” yapıldı.
 
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman YILDIZBAKAN başkanlığında, Şube müdürleri, İlçe müdürleri ile İl müdürlüğü personellerinin katıldığı kurumsal iş ve işlemlerin görüşülmesi, istişare ve değerlendirme amacıyla personel toplantısı düzenlendi.

Edip Buran Spor Salonunda yapılan toplantıda, İl müdürlüğünde çalışan personellerin iş sorumluluklarını gönülden ve özverili bir şekilde yerine getirdiklerinden dolayı teşekkür eden İl Müdür Vekili Osman YILDIZBAKAN, konuşmalarına şöyle devam etti; “İl Müdürlüğümüz hizmet binası, İlçe müdürlüklerimiz ve il müdürlüğümüze bağlı Tesislerimizde görev yapan tüm personellerimizin bir bütün içerisinde olmaları gerektiği ve bu şekilde daha özgüvenli bir birey olarak sorumluluklarını yerine getireceği kanaatindeyim. Tüm mesai arkadaşlarımıza olan güvenimiz tam. Çok başarılı ve adaletli bir çalışma anlayışı içerisindeyiz. İletişim yollarına mümkün olduğunca girilmemesi gerektiğine inanıyorum. Ben Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili, şube ve ilçe müdürleri arkadaşlarımız ile siz değerli personel arkadaşlarımız 'Biz Büyük Bir Aileyiz' aile ortamında herkesin işini kolaylaştıracak şekilde hizmet binamızdan tesislerimize kadar Gençlik ve Spor Bakanlığımızın sunduğu hizmetleri vatandaşlarımıza en uygun şekilde hazırlamalıyız. İdarecilikte önemli olan insan kazanmak ve sorunları zamanında gidermektir. Arkadaşlar Birlik beraberlik içerisinde bir aile ortamında herkes üzerine düşeni yaparak bu kurumu daha iyi yerlere getireceğimize inanıyor  bu duygu ve düşüncelerle toplantıya katılım sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık" diyerek konuşmasını bitirdi.

Toplantı Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü aile fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.