Okul Sporları Yıldız Bayanlar ve Erkekler Tenis İl Birinciliği bayanlarda Özel Beyaz Kule Koleji, erkeklerde ise Özel Güney Gelişim Koleji Şampiyon oldu.

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2017-2018 Eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan, 6-9 Şubat 2018 tarihlerinde Tenis Kompleksi’nde İl geneli 12 Okul takımından 42 Sporcunun katılımı ile düzenlenen “Okul Sporları Yıldızlar Tenis İl Birinciliği” Müsabakaları tamamlandı.

Okul Sporları Yıldız Bayanlar ve Erkekler Tenis İl Birinciliği müsabakalarının tamamlanmasının ardından Yıldız Bayanlarda Özel Beyaz Kule Koleji Şampiyon olurken, Özel Lisan Fen Ortaokulu ikinci, Özel Bahçeşehir koleji üçüncü ve Barbaros Ortaokulu ise  dördüncü sırada yer aldı.
Yıldız Erkeklerde ise Özel Güney Gelişim Koleji Şampiyon olurken,  Özel Toros Sağlık Eğitim Vakfı Ortaokulu İkinci, Erdemli Akdeniz Ortaokulu üçüncü ve Tarsus Özel Toros Koleji ise dördüncü oldu. 

Oluşan bu sıralama sonunda dereceye giren sporculara başarı belgeleri madalya ve kupaları  verilirken bayanlarda Özel Beyaz Kule Koleji, erkeklerde ise Özel Güney Gelişim Koleji Şampiyon olan okul takımları ilimizi Okul Sporları Türkiye Yıldızlar Tenis Bölge Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.