Okul Sporları Genç Bayanlar ve Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliğinde Silifke Gevher Nesibe Sağlık Meslek Anadolu Lisesi ve Silifke Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Şampiyon oldu.

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2017-2018 Eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan, 8-12 Ocak 2018 tarihleri arasında Servet Tazegül Spor Salonu'nda düzenlenen, İl geneli 13 Bayan, 39 Erkek Okul takımından 260 sporcunun katıldığı "Okul Sporları Genç Bayanlar ve Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.

Okul Sporları Genç Bayanlar ve Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarının tamamlanmasının ardından Genç Bayanlarda Silifke Gevher Nesibe Sağlık Meslek Anadolu Lisesi Şampiyon olurken, Silifke Ertan Cüceloğlu Anadolu Lisesi ikinci, Hafza Sultan Kız Meslek Anadolu Lisesi üçüncü ve Toroslar Mehmet Serttaş Anadolu Lisesi ise  dördüncü sırada yer aldı.

Genç Erkeklerde ise Silifke Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Şampiyon olurken,  Silifke Anadolu İmam Hatip Lisesi İkinci, Silifke Gevher Nesibe Sağlık Meslek Anadolu Lisesi üçüncü ve Toroslar  Mersin Sanayi ve Ticaret Odası Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu. 

Oluşan bu sıralama sonunda dereceye giren sporculara başarı belgeleri madalya ve kupaları  verilirken Bayanlarda Silifke Gevher Nesibe Sağlık Meslek Anadolu Lisesi, Erkeklerde ise Silifke Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ilimizi Okul Sporları Türkiye Gençler Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.