29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 31 Ekim - 02 Kasım tarihleri arasında Servet Tazegül Spor Salonunda düzenlenen “Cumhuriyet Kupası ve Boks İl Birinciliği” müsabakaları İl geneli 103 sporcunun katılımı ile sona erdi.

Üç gün süren turnuvalarda Büyük Erkekekler, Yıldız Erkekler ve Büyük bayanlar kategorilerinde yapılan müsabakalarda Mersin'de özellikle Boksun alt yapısını oluşturtacak olan minik boksörler yaptığı maçlarla gelecek vaadettiler.

Büyük Erkekler kategorisinde birinci olarak ilimizi "Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Grup Birinciliği" müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazanan sporcular; 52 Kg İbrahim Kurtay, 56 Kg Ali Rıza Deke, 60 Kg Harun Uçuk, 64 Kg Onur Antepli, 69 Kg Mehmet Özoğlu, 75 Kg Hüseyin Okan Merzeci, 81 Kg Bazdelil Erbeyi, 91 Kg Fatih Kaya ve +91 Ceyhun Aslan.

Büyük ve Yıldız Bayanlar kategorisinde birinci olarak ilimizi "Türkiye Şampiyonası Grup Birinciliği" müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazanan sporcular; Büyük Bayanlar, 56 Kg Esel Yüce, 64 Kg Gülizar Kara. Yıldız Bayanlar, 48 Kg SeLin Serin, 54 Kg Selcan Özgeç, 57 Kg Aslıcan Nisa Canlı, 63 Kg Sıla Hilal Durna, 71 Kg Saniye İbiş ve 80 Kg Elif Sıla Dev.

Yıldız Erkekler kategorisinde birinci olarak ilimizi "Türkiye Şampiyonası Grup Birinciliği" müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazanan sporcular; 50 Kg Emre Irmak, 54 Kg Berk Parlak, 60 Kg Veysi Kahraman, 63 Kg Umut Doğancı ve 70 Kg Emre Yene