Ritmik Cimnastik Milli Takımımız 02-09 Nisan 2014 tarihleri arasında Mersin Cimnastik salonunda 09-14 Nisan tarihleri arasında İtalya'nın Pesaro kentinde yapılacak olan Dünya kupası hazırlık kampını tamamladı.

Milli Takımımız 6 kişiden oluşan grubumuzun yanında 6 ferdi sporcunun yanısıra  Kamp Müdürü Gülce Özcan, Antrenörler Berfin Serdil Sütçü, Maya Kondakova, İrina Dalgakıran, Ayşin Öztürk ve Zlatka Sıla Tüzken'in oluşturduğu Ritmik Cimnastik Milli Takım Kafilemiz bugün yaptıkları son Antrenmanla hazırlık kampını bitirdi.

Ritmik Cimnastik Milli Takım Kamp sorumlusu Gülce Özcan konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı. "Bir haftalık bir kamp süremiz vardı. 9 Nisan Çarşamba günü kızlarımızın İtalya ya uçuşu var. İtalya’nın Pesaro kentinde yapılacak olan Ritmik Cimnastik Dünya Kupasına gidiyorlar. Ümitliyiz güzel bir kamp süreci geçirdik, herşey  yolunda. Gerek Salon personeli olsun gerekse İl Temsilcisi Derya Dükel olsun hepsi bizlerle çok ilgililerdi hepsine çok teşekkür ediyoruz. Milli Takımımızı oluşturan kızlarımız 14-21 yaş aralığında 6 kişiden oluşan sporcularımız gruplarda yarışacak, birde Ferdi olarak yarışacak 6 sporcumuz yarışacak. Milli Takımımızdan çok ümitliyiz, özellikle grup serimizi bu yıl oluşturduk. 2014 Eylül ayında ülkemizde ilk defa İzmir'de yapılacak olan Dünya Kupasına hazırlıklarımız devam ediyor.  Türkiye Cimnastik Federasyonumuzun destekleriyle takımımızdan ümitliyiz. Oluşturduğumuz takımımız ilk kez böylesine önemli ve büyük katılımlı bir yarışmada kendilerini deneyecek yeni grubumuz. Güzel sonuçlar almayı ümit ediyoruz. Keyfimiz, motivasyonumuz yerinde herşer yolunda. Kamp döneminden çok memnun kaldık. Tesis çok güzel daha incede Akdeniz oyunları öncesinde yine bu tesisi kullanmıştık. Bu grubumuzla ilk kez Mersin'de kampa girdik. Keşke Türkiye'de başka illerde de böyle güzel tesisler olsa çok daha iyi olurdu. Cimnastik sporu için sadece Mersin yeterli değil tabi. Ben sizlerin aracılığı ile Kamp dönemimizde bizleri yalnız bırakmayıp destek olan Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına, Türkiye Cimnastik Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Derya Dükel'e, Cimnastik salonu Tesis amiri Emel Eray'a, yardımcısı Metin Oral ve tüm tesis personellerine emek ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" diye konuştu.