Milli sporcu Yusuf Dikeç, Azerbaycan'da düzenlenen Ateşli Silahlar Trap-Skeet Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya alarak Avrupa Şampiyonu oldu.

21 Temmuz- 4 Ağustos 2017 tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Ateşli Silahlar Trap-Skeet Avrupa Şampiyonası 25 M Center Fire (Merkez Ateşlemeli Tabanca) Erkekler kategorisinde yarışan milli sporcu Yusuf Dikeç, 587 puanla altın madalya alarak Avrupa Şampiyonu olma başarısı göstermiştir.

Milli Sporcu Yusuf Dikeç’in almış olduğu bu önemli başarının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak, milli sporcuyu yayınladığı mesaj ile tebrik etti. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Azerbaycan’ın Bakü kentinde düzenlenen Ateşli Silahlar, Trap Skeet Avrupa Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi olan Yusuf Dikeç’i tebrik ediyorum. Uluslararası arenada ülkemizi büyük bir başarıyla temsil ederek göğsümüzü kabartan milli sporcumuzun, gelecek organizasyonlarda da altın madalyalar kazanacağına inanıyorum. Ay Yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum."