Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Mersin İl Temsilcisi ve Milli Takım antrenörü Niyazi KUTLAY, Bocce Milli Takım sporcuları ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Şaban GÜNEŞ' i ziyaret ederek milli takım forması hediye ettiler.

 

 Ziyarette konuşan KUTLAY; 

 

         “Şehit Ali Anar Türkiye Bocce Raffa Şampiyonası Kadınlar ve Gençler kategorilerinde, Türkiye Şampiyonluğumuz,

 Bocce Petank Türkiye Şampiyonası Kadınlar Türkiye 3. Cezayir’ de yapılan Uluslararası Bocce Raffa Şampiyonasında Milli Takım kadrosunun ‘lüğümüz  ve Tek Erkek Gençlerde Sedat Süne Türkiye 3.’ sü  olmuştur. tamamını Mersin'li sporcularımız oluşturmuş, bu yıl ikincisi düzenlenen Mersin'in en iyi sporcuları ödül töreninde Sn. Spor Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ, Sn. Valimiz Özdemir ÇAKACAK ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin KOCAMAZ  tarafından Bocce Milli sporcularımız ödüllendirilmiştir. ‘’

 

Bocce branşında Mersin’i en iyi şekilde temsil ettiklerini vurgulayan KUTLAY; 

 

 “Şu ana kadar 14 Milli Sporcumuz Bocce Milli Takım kadrosunda, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonalarında görev almış, Mersin ilimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

 

18/21 Mayıs 2017  tarihlerinde Mersin'de yapacağımız Türkiye Bocce Volo şampiyonasında kupa ve madalyalar alarak ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum’’  dedi.

 

Milli Sporcuları Başarılarından dolayı tebrik eden İl Müdürümüz  Şaban GÜNEŞ, Milli Sporculara çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.