12 yaş Tenis Milli Takımımız, İngiltere de Avrupa Kış Kupası Finalleri Winter Cup'ta Dördüncü olma başarısı göstermiştir.

10-12 Şubat 2017 tarihleri arasında İngiltere'nin Sunderland kentinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, İsviçre, Polonya, Rusya ve Slovakya'nın da mücadele ettiği Avrupa Kış Kupası Finalleri Winter Cup'ta 12 yaş Milli takımımız Dördüncü olma başarısı göstermiştir.

Mersin TOHM Sporcularımızdan Melisa Ercan, Duru Yağmur Durğun, İzem Elif Ölçer'den oluşan, kaptanlığını Cengiz Tan'ın yaptığı 12 Yaş Kız Milli Takımımız, İngiltere de Avrupa Kış Kupası Finalleri Winter Cup'ta İsviçre ile yaptığı üçüncülük maçlarında yenilerek Dördüncü olmuştur.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Ahmet Tarakçı, "İngiltere'nin Sunderland kentinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Avrupa Kış Kupası Finalleri Winter Cup'ta Şansız bir şekilde İsviçre'ye yenilerek dördüncülük elde eden ve Mersin TOHM sporcu ve antrenörlerimizinde bulunduğu 12 Yaş Kız Milli Takımımızı elde ettikleri dördüncülük sebebi ile sporcularımızı, antrenörlerimizi, ailelerini ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum” dedi.