Mersin Toros Üniversitesi Damla Projesi Gönüllü Gençlerinden, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Ahmet Tarakçı’ya teşekkür ziyareti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen ve Ülkemiz üniversitelerinde öğrenim gören yerli ve uluslar arası gönüllülük esaslı çalışmalara katılan öğrencilerin yürüttüğü "Damla Projesi" önceden tanımadıkları insanların kalplerine dokunmaya gönül veren Mersin Toros Üniversitesi Damla Projesi Gönüllü Gençleri, proje boyunca kendilerine her türlü desteği veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Ahmet Tarakçı’yı ziyaret ettiler. 

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Ahmet Tarakçı, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen ve Gönüllülüğü baz alan bu tür önemli projeleri elimizden geldikçe desteklemeye çalışıyoruz. Karşımızda bu işe gönül vermiş gencecik çocuklarımız, kendi ürettikleri programlarla Damla projesini İlimizde en güzel şekilde icra etmeye çalışıyorlar. Bizlerde İl Müdürlüğü olarak proje süresince projeye gönül veren gençlerimize desteklerimizi vermeye devam edeceğiz. Kendilerine bu anlamlı projeye gönül verdikleri için teşekkür eder başarılar dilerim.” dedi. 

Damla Projesi Mersin İl Temsilcisi İlayda Kılıçkap, beraberinde gelen gönüllü gençler adına ziyaretin ardından şunları söyledi, “Damla Mersin, Toros Üniversitesi Damla topluluğu olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Ahmet Tarakçı'yı ziyaret ettik. Gelecekte nasıl projeler yapabileceğimizi, nasıl bir yol izlememiz gerektiği hakkında konuşarak fikir alışverişinde bulunduk. Yakın zamanda gerçekleştireceğimiz köy ziyaretlerinde neler yapmak istediklerimizi söyledik. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Ahmet Tarakçı'ya desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” İfadelerini kullandı.