İl Müdürümüz Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi’inde spor alanı taramalarına bir yenisini ekledi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Ahmet Tarakçı, Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek, Okul Müdürü Fatih Rüştü Tuncer ile birlikte spor alanlarının tespitini yaptı. 

İl Müdür V. Ahmet Tarakçı, Okul Müdürü Fatih Rüştü Tuncer ile birlikte Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bulunan spor alanlarını inceleyerek Masa Tenisi, Basketbol, Voleybol, Taekwondo veya Karate branşlarında Antrenörlerimizi kanalize etmek üzere öğrencilere spor yaptırılacak. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Ahmet Tarakçı konu ile ilgili şunları söyledi, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolün ardından, İlimizde eğitim veren okullarda bulunan spor alanlarını tespit ederek, talep edilen spor branşlarına göre il müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan deneyimli antrenörlerimizi okullarımıza kanalize edeceğiz. Öğrencilerimizi spora teşvik etmek amacı ile aralarında yetenekli çocuklarımızın tespitini yaparak Türk sporuna kazandırmayı hedefliyoruz. Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fatih Rüştü Tuncer ile birlikte yapmış olduğumuz incelemeler sonucu Masa Tenisi, Basketbol, Voleybol, Taekwondo veya Karate branşlarında antrenörlerimiz görevlendirmek üzere öğrencilerimize eğitim verilecek.” Dedi.