8. Dönem Gençlik Kamplarımız, Silifke Kapızlı’da bulunan DSİ, Tarım, Ekonomi, İçişleri ve 23 Nisan Gençlik Kamplarımızda başladı.

15 Temmuz 2016’dan sonra alınan güvenlik önlemleri gereği Gençlik Kamplarının beş, altı ve yedinci dönemleri iptal edilmişti. İşte şimdi meydanlarda, demokrasi nöbetlerinde yanan demokrasi ateşinden sonra sıra Gençlik Kamplarında kamp ateşini yeniden yakmaya geldi.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Silifke Kapızlı’da bulunan DSİ, Tarım, Ekonomi, İçişleri ve 23 Nisan Gençlik Kamplarımızda Türkiye geneli 13-15 yaş grubu 950 kampiyer Gençlik Lideri ve Program sorumlusu 10-16 Ağustos 2016 tarihleri arasında 8. Dönem ile birlikte Gençlik Kampları kaldığı yerden devam ediyor.

Silifke Kapızlı’da bulunan Gençlik Kamplarımızda kampa giren gençlerimiz başlarında bulunan Gençlik Liderleri ve Program sorumlularının El sanatları, Tiyatro, Müzik, Halk Oyunları, Deniz Aktiviteleri, Sportif Aktiviteler, tarihi ve kültürel geziler ile doyasıya eğlenip unutulmaz bir kamp dönemi yaşama fırsatı bulacaklar.

Gençlik kamplarımız sayesinde gençlerin yeni kültürleri tanıyıp, arkadaşlıklar edineceklerini belirten İl Müdürümüz Ahmet Tarakçı, "Eğitim ve öğretim yılının bitmesinin ardından bütün bir yılın yorgunluğunu atmakla beraber sportif, sosyal ve kültürel yönden kendilerini geliştirme şansı bulacak olan gençlerimizi Mersin’de Gençlik ve Spor Bakanlığımızın hayata geçirdiği deniz kamplarımızda en güzel şekilde ağırlayarak, mutlu bir şekilde göndermek istiyoruz. " dedi.