TTF Danışmanı ve TOHM Projesi Direktörü Doug Maccurdy nezaretinde yapılan 'Bölgesel Antrenör, Oyuncu Gelişim ve Değerlendirme Kampı sona erdi.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezleri (TOHM) “TTF Hedef Olimpiyat Projesi” kapsamında TTF Danışmanı ve TOHM Projesi Direktörü Doug Maccurdy, yardımcısı Ergün Erun ve Mersin TOHM Tenis Baş antrenörü Cengiz Tan nezaretinde Mersin Tenis Kompleksinde düzenlenen bölgesel “Antrenör ve Oyuncu Gelişim ve Değerlendirme Kampı” sona erdi.

Mersin, Adana, Antalya ve Alanya’dan gelen 2005-2006 doğumlu kız ve erkek 16 tenisçi, TTF Danışmanı ve TOHM Projesi Direktörü Doug Maccurdy, yardımcısı Ergün Erun ve Mersin TOHM Tenis Baş antrenörü Cengiz Tan nezaretinde yapılan 13 farklı testten geçerek seviyeleri ve gelişimleri değerlendirildi.

24-26 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Bölgesel Antrenör ve Oyuncu Gelişim ve Değerlendirme Kampını ziyaret eden Mersin Olimpik Hazırlık Merkezi Şube Müdürümüz Vedat Akyar ve Mezitli İlçe Müdürümüz Tamer Kılınç yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek TTF Danışmanı ve TOHM Projesi Direktörü Doug Maccurdy ve TOHM Tenis Baş antrenörü Cengiz Tan’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Mersin Olimpik Hazırlık Merkezi Şube Müdürümüz Vedat Akyar konu ile ilgili yaptığı açıklama da şunları söyledi, “Türkiye Tenis Federasyonunun “Hedef Olimpiyat Projesi” kapsamında İlimizde yapılan “Bölgesel Antrenör ve Oyuncu Gelişim ve Değerlendirme Kampı” TTF Danışmanı ve TOHM Projesi Direktörü Doug Maccurdy nezaretinde gerçekleşmiştir. Yapılan kampın sporcularımız ve antrenörlerimiz açısından verimli geçtiğine inanıyorum. Bu proje de emeği geçen herkese teşekkür ediyor Olimpiyat yolunda hazırlıklarını sürdüren tüm antrenör ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.