Türkiye Voleybol Federasyonunun 2015-2016 faaliyet programında yer alan Mahalli Lig alt yapı minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler Voleybol müsabakaları sona erdi.

Toroslar Bin Kişilik, Tarsus, Silifke, Erdemli, Anamur ve Mut Spor Salonlarında oynanan İl geneli 21 Kulübün mücadele ettiği Mahalli Ligler Voleybol müsabakaları 15 Ekim 2015 tarihinde başlayarak 24 Nisan 2016 tarihinde sona ermiştir.

Minik ve küçük kızlarda Mev Toros Okulları spor kulübü birinci olurken, yıldız ve genç kızlarda Tarsus Belediye Spor kulübü birinci oldu.

Yıldız ve genç  erkeklerde ise Tarsus Akademi Spor kulübü mahalli liglerde birinci çıkmıştır. Oluşan bu sonuçların ardından Minik kızlar Adana’da, Genç kızlar Karaman’da, Genç erkekler Osmaniye’de, Yıldız Kızlar Mersin’de, Yıldız erkekler Tarsus’ta ve Küçük kızlar Mersin’de İlimizi grup müsabakalarında temsil edeceklerdir.

Yapılan Final müsabakalarının arından dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Türkiye Voleybol Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Seniha Deniz, Tarsus Belediye Spor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Dursun Uyan, Mersin Üniversitesi Doç. Dr. Fatma Cepikkurt, Prof. Dr. Süphan Karaytuğ ve İhtisas Spor Kulübü Yöneticilerinden Sevgin Bükülmez tarafından takdim edildi.

MAHALLİ LİG VOLEYBOL MÜSABAKALARINDA DERECEYE GİREN TAKIMLAR

MİNİKLER 

1. Mev Toros Okulları Spor Kulübü (B) 
2. Mev Toros Okulları Spor Kulübü (A) 
3. İhtisas Spor Kulübü

KÜÇÜK KIZLAR 

1. Mev Toros Okulları Spor Kulübü 
2. Tarsus Belediye Spor Kulübü 
3. İhtisas Spor Kulübü

YILDIZ KIZLAR 

1. Tarsus Belediye Spor Kulübü 
2. Mersin Üniversitesi Spor Kulübü
3. İhtisas Spor Kulübü

YILDIZ ERKEK 

1. Tarsus Akademi Spor Kulübü 
2. Alsancak Spor Kulübü (A) 
3. Alsancak Spor Kulübü (B) 

GENÇ KIZLAR 

1. Tarsus Belediye Spor Kulübü
2. Mersin Üniversitesi Spor Kulübü
3. Büyükşehir Belediye Spor Kulübü

GENÇ ERKEK 

1. Tarsus Akademi Spor Kulübü 
2. Anamur Belediye Spor Kulübü 
3. Alsancak Spor Kulübü