Türkiye Kick Boks Federasyonu 2021 yılı Faaliyet Programında yer alan "Kick Boks Siyah Kuşak Dan Sınavı" Mersin’de yapıldı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Edip Buran Spor Salonunda gerçekleştirilen sınava Türkiye geneli 96 antrenör adayı ile sporcu, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Türkiye Kick Boks Federasyonu genel sekreteri Harun Demir ve Mersin İl Temsilcisi Mehmet Gümüştaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, “Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen siyah kuşak dan sınavına katılımın yüksek olması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kuşak sınavımıza ev sahipliği yapan Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün idarecilerine, il temsilcimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder, Branşımızı en iyi şekilde temsil edecek, duyuracak olan antrenör ve sporcularımıza Kick Boks siyah kuşak dan sınavında başarılar dilerim.” dedi.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan ise, “Ev sahipliğini yaptığımız Kick Boks Siyah Kuşak Dan Sınavının yapılmasında emeği geçen Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eder sınava katılacak Antrenör ve sporcularımıza başarılar diliyorum.” ifadelerini kulladı.

Konuşmaların ardından başlayan sınavın sonunda başarılı olan antrenör ve sporculara belgeleri Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Türkiye Kick Boks Federasyonu genel sekreteri Harun Demir ve Mersin İl Temsilcisi Mehmet Gümüştaş tarafından verildi.