Gençler arası Bilgi Yarışmasında dereceye giren lise ve üniversite öğrencilerine ödülleri il müdürü Ökkeş Demir tarafından verildi. 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15-16 Nisan tarihleri arasında il geneli 6 Lise, 6 Üniversite takımının katılımıyla düzenlenen “Gençler arası Online Bilgi Yarışmasında” dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Müdürü Ökkeş Demir tarafından verildi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek İl Müdürlüğü makamında düzenlenen ve Gençlik faaliyetleri müdürü Cafer Bozkurt’un da hazır bulunduğu ödül takdim töreninde derece alan öğrencileri tebrik eden il müdürü Ökkeş Demir şu ifadeleri kullanıldı, “İl müdürülüğümüz tarafından Pandemi döneminde online olarak düzenlediğimiz yarışmada bilgi paylaşımının yaygınlaştırılması, gençlere yarışma kültürünün kazandırılması, araştıran, okuyan ve öğrenen bir neslin yetiştirilmesi amaçladık. Birbirinden çekişmeli geçen bilgi yarışmasına katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İl müdürlüğü olarak bu ödül törenini daha kapsamlı bir şekilde yapmak isterdik fakat malum olduğu üzere salgın hastalıkla mücadele ediyoruz. Onun için sade bir törenle dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Online olarak düzenlediğimiz yarışmada emeği geçenlere teşekkür ediyor, dereceye giren tüm öğrencilerimizi tekrar tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Online olarak gerçekleştirilen yarışmaların sonunda yapılan değerlendirmelerde 1’incilik elde eden öğrencilere eşofman takımı, 2’ncilik elde eden öğrencilere sırt çantası ve 3’üncülük elde eden öğrencilere ise tişört verildi.