İl Müdürü Ökkeş Demir, Bedensel engelliler milli Takım Antrenörleri Zübeyde Yıldız ve Ahmet Sekman’a başarılarından dolayı Plaket takdim etti.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde düzenlenen Dünya Para Atletizm Grand Prix'inde Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takımımızda görev alarak millilerimizin 3 altın, 3 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 11 madalya kazanmalarında büyük pay sahibi olan Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Antrenörlerinden Zübeyde Yıldız ve Ahmet Sekman’ı başarılarından dolayı tebrik ederek Plaket takdim etti.

Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan ve Spor faaliyetleri sportif değerlendirme ve takip şube müdürü Vedat Akyar’ında hazır bulunduğu kabul de konuşan İl Müdürü Ökkeş Demir, “Dubai’de gerçekleştirilen ‘Dünya Para Atletizm Grand Prix'inde’ Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takımımız millilerimizin toplam da 11 madalya kazanmaları bizleri ziyadesiyle gururlandırdı. Olimpiyat kotası mücadelesi verilen bu önemli şampiyona da görev alan kurum Antrenörlerimiz Zübeyde Yıldız ve Ahmet Sekman’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Kurum Antrenörleri Zübeyde Yıldız ve Ahmet Sekman ise İl Müdürleri Ökkeş Demir’e teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerinde bulundular.