Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl Müdürlüğüne bağlı Antrenörlerle tanışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.


Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, Okul Sporları Şube Müdürü Emel Eray ve İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörlerle tanışma,  değerlendirme ve koordinasyon toplantısı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir başkanlığında yapıldı.


Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Demir, "İçinde bulunduğumuz Avrupa Spor Haftası kapsamında, ilimizde çeşitli Spor Faaliyetleri düzenliyoruz. Özellikle Pandemi döneminde takım yada bireysel olarak İl Spor Merkezleri çalışmalarında sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına hassasiyetle uyarak sporcu ve velilerini bu konuda mutlaka uyaralım. Göreve başladığımızdan bugüne sizlerle tanışmamız Pandemiden dolayı biraz uzadı. Hangi spor branşı olursa olsun Antrenör çok önemlidir. Antrenörün sporcu ya da takımla ilişkisinin amaca uygun biçimde yürütülmesinde hem kendisinin çeşitli özellikleri, hem de sporcu ya da takımın özellikleri önem taşır. Bir antrenörün görevi yalnızca çalıştırmak ya da sporun nasıl yapıldığını göstermekten ibaret değildir. Sizlerle bu ilk buluşmamız, zaman içinde branş branş toplantılar yapacağız. Beni sabırla dinlediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi