Futbol Alt yapı Gelişim Projesi kapsamında, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü bünyesinde U-13 Mersin bölge karması İl Müdürlüğümüze bağlı Mersin Stadyumu’nda çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) işbirliğinde organize edilen projenin çalışmalarını yerinde inceleyen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, proje kapsamında antrenmanlarına Mersin Stadyumu’nda sürdüren Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcularını ziyaret etti.

Geleceğin Sporcularını Türk sporuna kazandırma adına hayata geçirilen proje kapsamında il geneli belirlenen 22 sporcuya programlı bir şekilde her türlü imkanın verildiğini söyleyen Akyar, “Alanlarında uzman kurum personelimizden 2 antrenör, 1 fizyoterapist, 2 diyetisyen, 1 psikolog, 1 masör ve U 13 kategorisinde belirlediğimiz 22 sporcu ile birlikte 02 Mart’ta başladığımız çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Mart ayının son haftası başlayacak olan grup müsabakalarından iyi sonuçlar alarak gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Bu süreçte gruplarda ilimizi temsil edecek olan Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübümüze başarılar diliyorum” dedi.