Okul Sporları 2019-2020 sezonu Müsabakaları Genç Erkekler (A) Basketbol İl Birinciliği bugün Özel İçel Koleji  ve İçel Anadolu Lisesi arasında yapılan açılış maçı ile başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı Okul Sporları Şube Müdürlüğü 2019-2020 faaliyet programında yer alan “Okul Sporları Genç Erkekler (A) Basketbol İl Birinciliği” müsabakaları Özel İçel Koleji ile İçel Anadolu Lisesi arasında oynanan açılış karşılaşmasıyla başladı.

Edip Buran Salonu’nda  oynanan açılış maçına Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz KAYMAZ, Okul Sporları Şube Müdiremiz Berna KULAÇ,  Mezitli Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Osman YILDIZBAKAN, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.
 
Mücadele öncesi her iki takıma başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz KAYMAZ, “Okul sporları faaliyetleriyle öğrencilerimizi ve çocuklarımızı sporun içinde tutmayı, içlerinden yetenekli olan öğrencilerimizi Türk sporuna kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu bağlamda Turnuvalara katılan tüm okul takımlarımıza, sporcularımıza, beden eğitimi öğretmenlerimize ve okul yönetimlerine yeni eğitim öğretim yılı okul sporları müsabakalarında başarılar diliyor, organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Okul Sporları 2019-2020 sezonunun hayırlı olması dileklerinde bulunan Okul Sporları Şube Müdiremiz Berna KULAÇ, "Okul Sporlarına katılan tüm okul takımlarımıza ve sporculara Centilmenlik ve kardeşliğin ön planda olduğu, Fair Play çerçevesinde bir turnuva olmasını temenni ediyor, tüm okul takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.