Mersin Ritmik Cimnastik Spor Kulübünün Antrenörleri ve başarılı Sporcuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı'yı ziyaret etti.

Türkiye Cimnastik Federasyonunun 2015 yılı faaliyet takviminde yer alan Şampiyonalarda bireysel ve takım halinde katılmış oldukları şampiyonalardan dereceler alan Mersin Ritmik Cimnastik Spor Kulübü Antrenörleri İrina Arıtürk, Selin Binali ve 15 sporcu ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı'yı ziyaret ettiler.

Antrenörlerin de katıldığı ziyarette, memnuniyetini ifade eden ve sporcularla tek tek ilgilenen İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı, "İlimizi Türkiye genelinde yapılan şampiyonalarda en iyi şekilde temsil eden Mersin Ritmik Cimnastik Spor Kulübümüzün almış oldukları başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ediyorum. Başta sporcuları yetiştiren Antrenörleri olmak üzere çocuklarının başarılarında en büyük pay sahibi Velilerini de kutluyor, Mersin Ritmik Cimnastik Spor Kulübünün başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

Ziyaret İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı'nın başarılı sporculara hediye takdiminin ardından Aileleri ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Mersin Ritmik Cimnastik Spor Kulübünün 2015 Yılında Almış Oldukları Başarılar

04-05 Temmuz 2015 "Ritmik Cimnastik Kulüplerarası 2. Etap Yıldızlar Türkiye Şampiyonası" - Antalya - Grup Serisinde Türkiye İkinciliği (Tuğçe Kul, Doğa Ekindoğan, Ceren Tütüncü,Azra Ela Say, Melisa Arıtürk)

16-17 Ekim 2015 "Cimnastlig Minikler Kulüplerarası İle Bireysel ve Grup Türkiye Şampiyonası" - Manisa - Türkiye Grup Üçüncülüğü ve Takım Halinde 2. Lig Üçüncülüğü  

20-22 Kasım 2015 "Ritmik Cimnastik Küçükler Türkiye Şampiyonası" - Edirne - Grup Serisinde Türkiye Beşinciliği (Ahsen Özdemir, Yağmur Danacı, İmge Berker, Nil Harbiyeli, Eylül Ceylan)

20-22 Kasım 2015 "Ritmik Cimnastik İllerarası Türkiye Şampiyonası" - Edirne - Miniklerde Grup Üçüncülüğü