İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı ve Spor Şube Müdürümüz Kubilay Kalaycıoğlu'nun katılımı ile İl Spor dalı temsilcileri toplantısı yapıldı.

05 Ekim 2015 tarihinde Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı ve Spor Şube Müdürümüz Kubilay Kalaycıoğlu'nun başkanlığında İl Spor dalı temsilcileri ile tanışma ve durum değerlendirmesi toplantısı yapıldı.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı, İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı'nın yeni görevine başlayan Spor Şube Müdürümüz Kubilay Kalaycıoğlu'nu İl Spor dalı temsilcilerine tanıştırması ile başladı. Spor Şube Müdürümüz Kubilay Kalaycıoğlu'nun kendini tanıtmasının ardından İl Spor dalı temsilcileri tek tek kendilerini tanıttılar.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda sporun gelişimi için geçmişte yapılan çalışmalar ve yeni dönemle ilgili yapılması planlanan faaliyetler konusunda bütün il temsilcilerini tek tek dinlenerek görüş alış verişinde bulunuldu. Ayrıca tüm temsilcilere Spor Genel Müdürlüğü Spor Kafileleri Seyahat Yönergesi hakkında hazırlanan görsel sunumla bilgiler verildi.
 
Toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı, ‘‘Spor branşlarında başarı sağlamak için en büyük görev il temsilcilerinin yani sizlerindir, bu konuda bizim üzerimize düşen ne varsa görevine yeni başlayan Spor Şube Müdürümüz Kubilay Kalaycıoğlu ile birlikte de yerine getirmeye hazırız. Federasyonlar ile arada köprü olan sizlersiniz, sizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Tüm branşlar bizim için önemli hepsine öncelik vereceğiz, yeni başlamış olan branşların ise elinden tutacağız, ortak kararlarla, ortak disiplin içinde beraberce hareket ederek çalışacağız’’ dedi.


SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SPOR KAFİLELERİ SEYAHAT YÖNERGESİ

http://mersin.gsb.gov.tr/Public/Edit/images/IM/61/SPOR%20KAF%C4%B0LELER%C4%B0%20SEYAHAT%20Y%C3%96NERGES%C4%B0.pdf