Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Halter Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Tarsuslu Halterci Murat Yazlık 94 Kg'da toplam 245 Kg kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu.

20-23 Ağustos 2015 tarihlerinde Isparta'nın Eğirdir İlçesinin ev sahipliğinde düzenlenen  "Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Halter Türkiye Şampiyonası" 
müsabakalarına 36 ilden 248 erkek ve 101 bayan olmak üzere toplam 349 sporcu kıyasıya mücadele etti.

Konuyla İlgili bir açıklama yapan Tarsus Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Murat Tarsuslu şunları söyledi, "Gençler ve 23 yaş altı Türkiye Halter Şampiyonasında İlimizi temsil eden Tarsuslu Halterci  Murat Yazlık 94 Kg'da toplamda 245 kg kaldırarak Türkiye şampiyonu olma başarısını göstermiştir. Sporcumuzu ve Antrenörümüz  İsa Makal’ı yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Kurumumuz Halter Antrenörü İsa Makal 29 Ağustos'ta başlayacak olan ve Litvanya’da düzenlenecek olan Avrupa Halter Şampiyonası Hazırlık Kampına Milli Takım Antrenörü olarak davet edilmiştir. Antrenörümüzü bir kez daha tebrik ediyor. Antrenörümüz İsa Makal'ın  Kurumumuzda olduğu gibi Milli Takımın başında da başarılı olacağına yürekten inanıyorum" dedi.