Taekwondo Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda 59 Kg’da Şampiyon olan Milli Sporcu Huri Korkut İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı’yı ziyaret etti.

03-05 2015 tarihleri arasında Fransa’nın Strazburg Kentinde düzenlenen Taekwondo Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda 59 Kg’da Avrupa Şampiyonu olan Mersin Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Spor Kulübü Milli sporcusu Huri Korkut, Mersin Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ahmet Uğurcan, Mersin Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür yardımcısı ve aynı zamanda kulüp başkanı olan Melek Açıkyer, Antrenörü Ahmet Gündüz ve Türkiye Taekwondo Mersin İl Temsilcisi Şiho Mete Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı’yı ziyaret etti.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı, ”Öncelikle taekwondo branşında, Fransa’da düzenlenen müsabakada ülkemizi ulusal ve uluslararası alanda başarıyla koşuşturan taekwondocu kızımızı ve sizleri burada ağırlamış olmaktan mutluluk duyuyorum. Taekwondo branşında Avrupa şampiyonu olan kızımız Huri Korkut’u yürekten tebrik ediyorum. Ülkemizi uluslararası alanda başarıya koşturdu. Sporcumuzun başarısında emeği geçen başta Antrenörü olmak üzere Mersin Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ahmet Uğurcan’a ve Mersin Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür yardımcısı ve aynı zamanda kulüp başkanı Melek Açıkyer’e çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz adına bu başarıların devamını temenni ediyorum” dedi.

Milli Sporcunun antrenörü Ahmet Gündüz ise, “Öncelikle bizleri ağırladıklarından dolayı Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı’ya çok teşekkür ediyorum. Sporcumuz Huri Korkut’un 2013 yılında minikler Türkiye Şampiyonluğu, 2014 yılında dünya 5.’liği, Rumi Çocuk Oyunlarında 3.’lük bunların yanı sıra Namağlüp olarak 2014 yılında 4, 2015 yılında ise 3 Türkiye Şampiyonluğu elde etmiştir. Son olarak ise 03-05 2015 tarihleri arasında Fransa’nın Strazburg Kentinde düzenlenen Taekwondo Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda 59 Kg’da Avrupa Şampiyonu olan sporcumuzun ve bizim hedefimiz, 23-29 Ağustos 2015 tarihleri arasında Kore’de düzenlenecek olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası’nda Şampiyon olmak. Bizlere her zaman destek veren başta Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı’ya, Mersin Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ahmet Uğurcan’a, Mersin Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür yardımcısı ve aynı zamanda kulüp başkanımız Melek Açıkyer’e ve Türkiye Taekwondo Mersin İl Temsilcisi Şiho Mete’ye katkı ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı, başarılı sporcuya hediye takdim etti.