28. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunlarına katılmayı elde eden Fuat Can Aldemir, Sezen Şevik ve Antrenörleri Milli antrenör Ercan Aldemir, İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı'yı ziyaret etti.

Üniversiteler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 58 kg da Türkiye birincisi olan Fuat Can Aldemir, 53 kg da Türkiye birincisi olan Sezen Şevik ve Milli Takım antrenörü Ercan Aldemir ile birlikte Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı'yı ziyaret etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdür vekilimiz Ahmet Tarakçı şunları belirtti, "Bu yıl Kore'de düzenlenecek olan 28. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunlarında her iki sporcumuzunda ilimizi, ülkemizi ve Üniversitelerini en iyi şekilde temsil ederek derecelerle dönmelerini temenni ediyorum. Umarım sizler aldığınız ve alacağınız başarılı sonuçlarla kendi spor branşınızda dünyada adınızdan söz ettirirsiniz. Tabi ki sizlerin buralara kadar gelmenizde en büyük pay sahibi olan Antrenörünüz Ercan Aldemir'i de ayrıca tebrik ediyor başarılar diliyorum" dedi.

Milli Sporcular Fuat Can Aldemir ve Sezen Şevik, Ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini yapıp madalyalarla döneceklerinin sözünü verdiler. 

Ziyaret İl Müdür Vekilimiz Ahmet Tarakçı'nın Milli Sporculara hediye takdiminin ardından son buldu.