İl Müdürü Ökkeş Demir, U18 ligi B grubunda namağlup şampiyon olan 1925 Akdenizspor kulübü yönetici, teknik heyet, sporcu ve sponsorlarını Mersin İdman Yurdu müzesini gezdirdi. 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, geçtiğimiz aylarda Mersin Stadyumunda açılışı gerçekleştirilerek ölümsüzleştirilen, Mersin İdman Yurdu’nu ve ruhunu yaşatan müzeyi ziyaret eden 1925 Akdenizspor Genç takımına ve Takımın sponsoru olan Mersinli işadamı Nihat Kadıoğlu'na müzeyi gezdirdi.

Genç takım Ligi'nde başarılı bir sezon geçirerek Namağlup bir şekilde üst lige çıkan 1925 Akdenizspor U18 futbol takımının Mersin Stadında yer alan Mersin İdman Yurdu müzesini ziyaret etmesine eşlik ederek, Müze hakkında gençlere Mersin İdman Yurdu tarihinin önemi hakkında vurgu yaptı. Müze ziyaretine genç sporcuların yanı sıra kulüp Başkanı Yakup Altınışık, kulüp antrenörü Nuri Kale ile yöneticileri Sevinç Müfreze, Murat Çetinkaya, Üzgün Şenluk ve kulübün sponsoru olan Mersinli iş adamı Nihat Kadıoğlu ile Osman Kadıoğlu katıldı.

Mersin İdman Yurdu hayranı olarak büyüdüğünü belirten Ökkeş Demir, “Gaziantepli birisi olarak genç yaşlardan buyana Mersin İdman Yurdu'na sempati ile bakan ve takip eden birisi olarak MİY müzesini hayata geçirmek bize kısmet oldu. Müzede bir kentin tarihini sergilemekten mutluluk duyuyorum. Sizlerde gelecekte çok iyi birer sporcu ve bireyler olmanızı temenni ediyorum. Sevgili gençler sizlerin nezdinde Mersinimizin gençliğine ve sporuna vermiş olduğu ve vereceği desteklerden dolayı Mersinli iş adamı Nihat Kadıoğlu'na teşekkür ediyor, sizlere sosyal ve spor hayatınızda başarılar diliyorum yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Mersinli iş adamı Nihat Kadıoğlu’na ‘Sayın Nihat Kadıoğlu, Şehrimizin gençliğine ve sporuna verdiğiniz katkılardan dolayı teşekkür ederiz’ yazılı teşekkür plaketini takdim eden Demir, 1925 Akdenizspor kulübü genç takımına malzeme desteği verdi.