Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve 1. Lig için play-off mücadelesi verecek olan temsilcimiz Tarsus İdman Yurduna destek verdi. 

Temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, Diyarbakır temsilcisi Amed Sportif faaliyetlerle 12 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de Tarsus Şehir Stadı’nda oynayacakları karşılaşma öncesi son antrenmanlarını yapan temsilcimizi ziyaret ederek Kulüp yöneticileri, Teknik Direktör Birol Erol ve futbolculara baklava ikram ederek destek verdi. 

İl Müdürü Ökkeş Demir, yaptığı ziyarette şunları söyledi, ”Kulüp başkanı Ali İlk liderliğinde, Teknik Direktör Birol Erol yönetiminde özellikle son haftalarda üst üste aldığı başarılı sonuçlarla TFF 1. Lig için play-off şansı elde eden Tarsus İdman Yurdu’nu kutluyorum. Takım ve Tarsus halkı 1. Lige inandığını her maçta oynadığı oyunla ortaya koydu. Temsilcimizin maçlarını yakından takip ediyor, mümkün mertebe kaçırmamaya gayret ediyorum. Tarsus İdman Yurdunu yürekten destekliyor, 1. Lig yolunda Perşembe günü kendi evimizde ağırlayacağımız Amed Sportif Faaliyetler karşısında başarılar diliyor, tüm Mersinlileri bu önemli karşılaşmada temsilcimizi desteklemeye Tarsus Şehir stadına bekliyoruz.” İfadelerini kullandı. 

Yapılan ziyaret Tarsus İdman Yurdu futbolcu, teknik heyet ve idarecilerinin il müdürü Ökkeş Demir ile toplu hatıra fotoğraf çektirmesiyle tamamlandı.

Beyaz Grup’ta ligi 5. sırada tamamlayan Tarsus İdman yurdu, 2. sırada yer alan Diyarbakır temsilcisi Amed Sportif faaliyetlerle, play-off çeyrek final ilk maçını 12 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de Tarsus Şehir Stadı’nda, play-off çeyrek final ikinci maçını ise 16 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de deplasman da TFF 1. Lig mücadelesi verecek. Çeyrek finali geçecek olan takım, çeyrek finalde yer alan Karacabey Belediyespor ile Isparta eşleşmesinin galibi ile yarı finalde karşı karşıya gelecek. Statü gereği Beyaz Grup’ta yarı finali geçen takım ile Kırmızı Grup’ta yarı finali geçen takım, play-off final maçında 1. lige çıkabilmek için ter dökecek.